رابطه مهناز افشار با آرش لو رفت
مهناز افشار یکی از بهترین بازیگران ایرانی است که با بازی در فیلمها و سریالهای مختلف شهرت یافته است. این بازیگر در تاریخ 21 خرداد 1356 در تهران به دنیا آمد و با تحصیل در دوره 4 ساله تدوین در یک موسسه غیرانتفاعی، به عنوان یک بازیگر حرفهای شناخته شد.
مهناز افشار در سن 21 سالگی وارد دنیای بازیگری شد و با بازی در فیلمهای مختلف به شهرت رسید. این بازیگر در سریال «گنجینهای از موزیکهای قدیمی»، «کوچه مشکی» و «شهرزاد» بازی کرده است. همچنین در فیلمهای «رخ دست»، «سه روز باران» و «سینمایی پدر مهربان» نیز به عنوان بازیگر اصلی حضور داشته است.

اخیراً، مهناز افشار عکس جدیدی را در کنار آرش، خوانندهی ایرانی مهاجرت کرده، منتشر کرده است. این عکس باعث شده است تا خیلیها بر طبل شایعه نامزدی آنها بزنند، درحالیکه چنین اتفاقی تا الان وجود نداشته و کاملاً شایعه است.
مهناز افشار در سال 1393 با محمدیاسین رامین ازدواج کرد. همسر او متولد سال 1360 و 4 سال از خودش کوچکتر بود. این زوج در خرداد ماه سال 94 صاحب فرزند دختری شدند که اسم لیا را برای او انتخاب کردند.
مهناز افشار که به هر ترفندی هم که شده، با کلاه یا هر وسیله دیگری حجابش را حفظ میکند، این بار نیز در این ترکیب ورزشی طبق روال خود عمل کرده است.
مهاجرت مهناز افشار
آنچه که کاربارن ایرانی در اینستاگرام به مهناز افشار می گویند این است که هر چند مدت باحجاب می شود و ادعای برگشت به ایران می کند و بعد از مدتی دوباره بی حجاب می شود و این رفتار او حرفه ای نیست. بهتر است خانم افشار بدون توجه به حاشیه ها و یا اینکه در پی حاشیه باشد زندگی عادی خودش را پیش بگیرد.
مهناز افشار در سال ۱۳۹۸ به عنوان یکی از داوران در مسابقهٔ تلویزیونی پرشیاز گات تلنت حضور پیدا کرد که این اتفاق واکنش ها و بازخوردهای متفاوتی را در فضای مجازی به دنبال داشت. مهناز افشار پس از اتمام این مساقه تنها در صفحه اینستاگرامی اش فعالیت دارد و پست و عکس های زیادی از احول روزانه و گفته هایش منتشر می کند.

مرور اخبار قبلی وحاشیه های مهناز افشار
محمد یاسین رامین همسر مهناز افشار ، در صفحه شخصی مهنار افشار ، دلنوشته زیبایی به مناسبت اولین سالگرد ازدواجش با مهنار افشار و همچنین 21 خرداد روز تولد مهناز افشار منتشر کرد.
محمد یاسین رامین همسر مهناز افشار ، در صفحه شخصی مهنار افشار ، دلنوشته زیبایی به مناسبت اولین سالگرد ازدواجش با مهنار افشار و همچنین 21 خرداد روز تولد مهناز افشار منتشر کرده است :
یک سال گذشت … روزی که در آن دو عنصر زمینی با پیوندشان آسمانی شدند ؛ پیوندی که در گذر طوفانها ماندگار شد . دو طیف متفاوت فارغ از هر رنگ و بویی به اِکسیر عشق پیوند یکرنگی خوردند . و چه زیبا آرزویی است برای ایران : ” یکرنگی فارغ از هر رنگ و بویی ” ؛ این هنر یک هنرمند است .
امروز نه سپندارمزدگان است ، نه مهرگان و نه ولنتاین ؛ امروز ٢١ خرداد است .. بدنیا آمدی تا به دنیای تو بیایم … روزت شد روزمان … سپاس خدایمان را و همیشه مبارک باد …
مهناز افشار متولد ۲۱ خرداد ۱۳۵۶ در تهران، بازیگر است.
دیپلمه تجربی و فارغ التحصیل موسسه غیرانتفاعی در رشته تدوین می باشد، در یک خانواده پنج نفر بدنیا آمد و ته تغازی خانواده است، دو برادر بزرگتر از خود دارد.




ول کنید این افریته ولگرد را لعنت به این جرسومه فساد
لعنت به ادمهای تو زندگی مردم سرک کش و … جرسومه …مرد حسابی دهنتو اب بکش چرا فوش میدی عذر بدتر از گناه نکن اسلام دین مهربانیهاست نه متحجرها حیف اسم جضرت علی اکبر معصوم گذاشتن روت
از اول مشخص بود
چرت نگو بهنام جان😂