اخبار گوناگون

فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی

chat gpt banner - فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی

حوادث رکنا فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی : مرد مسلح که از عوامل انتظامات بانک ملی مرکزی بابلسر است در اقدامی هولناک دست تیراندازی مرگبار زد و آیت الله سلیمانی را به قتل رساند. به گزارش رکنا، صبح امروز آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده سابق ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان در بانک ملی مرکزی بابلسر روی صندلی نشسته بود که یکی از عوامل شرکت انتظام که کارهای خدماتی و انتظامی بانک را برعهده دارند با در دست داشتن اسلحه و در حالتی خونسردانه با شلیک های مرگبار اقدام به قتل آیت الله عباسعلی سلیمانی می کند.

2 75 - فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی

در روزهای اخیر، فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی، خبر قتل آیت الله عباسعلی سلیمانی، نماینده سابق ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، در بانک ملی مرکزی بابلسر، شوک بسیاری را به همراه داشت. این حادثه تلخ، نشان داد که هنوز هم امنیت در برخی از نقاط کشور، به خوبی تامین نشده است و افرادی با سلاح، به راحتی می‌توانند به جان افراد بی‌گناه آسیب برسانند.

این فیلم رو بیینید

آیت الله عباسعلی سلیمانی، فرزند علیجان، در سال ۱۳۲۶ در منطقه انو شهرستان سوادکوه به دنیا آمد. او از خانواده‌ای متدین بود و در سن ۵ سالگی به مکتبخانه رفت. در سن ۱۲ سالگی وارد حوزه علمیه قم شد و بعد از مدتی به حوزه علمیه کوهستان رفت. سپس برای تکمیل دروس علمیه به مشهد رفت و در سال ۱۳۴۷ برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم بازگشت. در کنار تحصیل، به تبلیغ و تدریس علوم دینی پرداخت و به شهرها و روستاهای مختلف سفر کرد. او همچنین حامی جداسازی جنسیتی در ورزش بود.

motion site low 1 - فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی
3 78 - فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی

آیت الله سلیمانی، در سال‌های مختلف، مسئولیت‌های مختلفی را بر عهده داشت. او از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۸۰، امامت جمعه و عضو شورای ائمه جمعه استان مازندران را بر عهده داشت. همچنین از سال‌های ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۵، مسئول نهاد رهبری در مراکز آموزش عالی ملی بود. او همچنین از سال ۱۳۸۰، امام جمعه زاهدان و نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان بود. وی همچنین نماینده رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان بود.

حادثه تلخ قتل آیت الله سلیمانی، در بانک ملی مرکزی بابلسر، نشان داد که هنوز هم امنیت در برخی از نقاط کشور، به خوبی تامین نشده است. این حادثه نشان داد که افرادی با سلاح، به راحتی می‌توانند به جان افراد بی‌گناه آسیب برسانند. برای جلوگیری از اینگونه حوادث، باید امنیت در کلیه نقاط کشور به خوبی تامین شود و افرادی که به هر دلیلی دارای سلاح هستند، مورد نظارت قرار گیرند.

4 45 - فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی

در پایان مطلب فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی ، باید به خانواده و دوستان آیت الله سلیمانی، تسلیت گفته و از خداوند متعال برای آن مرحوم، غفران و رحمت خواستاریم.

chat gpt banner - فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی 7 - فیلم لو رفته از لحظه ترور آیت الله سلیمانی

Admin News

درمورد هر آنچه که در ایران و جهان رخ میدهد محتوا میزارم . همیشه بروز باشید . تیم محتوای ایزی مگ

نوشته های مشابه

7 دیدگاه

  1. باسلام وعرض ادب معلوم است که قاتل از نطفه ی کثیف وحرام زاده بود پدرش معلوم نیست چه کسی است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا